Coronavirus

 Praktijkinformatie betreffende het Coronavirus:

Alle lichaamsgerichte behandelingen worden tot nader order uitgesteld. Voor calamiteiten worden er uitzonderingen gemaakt. M.b.t. de andere afspraken voor begeleiding of coaching wordt er persoonlijk contact met u opgenomen. Als u vragen en/of twijfels heeft aarzel niet om contact met ons op te nemen. Individuele aanpassingen zijn uiteraard mogelijk!!

Coaching of begeleiding via Skype / Beeldtelefoon  zijn ook  mogelijkheden, uiteraard in overleg. Afspraak daarvoor kan gemaakt worden via het secretariaat of stuur een mail naar info@petervandenbeld.com

Conform  de geadviseerde richtlijnen van het RIVM verzoeken wij u bij ziek voelen , verkouden zijn of hoesten thuis te blijven en een nieuwe afspraak te maken.

Bij binnenkomst en na afloop vragen wij u uw handen te desinfecteren, middelen daarvoor zijn aanwezig! Ontsmetting van o.a. deurklinken, stoelen e.d. vindt na elke sessie plaats. 

Dagelijks volgen we de adviezen van het RIVM en de GGD, zoals na elke sessie te ontsmetten  en passen ons beleid daar continue op aan.

 

 

Reacties zijn gesloten.