Praktijkinfo coronavirus

De praktijk is tot 20 januari ivm COVID -19 beperkt geopend.

Voorzorgs maatregelen worden voortdurend in acht genomen bij al onze (coaching)sessies. Als u vragen en/of twijfels heeft, aarzel dan niet om zelf contact met ons op te nemen. Individuele aanpassingen, ook bij calamiteiten, zijn uiteraard mogelijk!

Symptomen.

Conform de geadviseerde richtlijnen van het RIVM verzoeken wij u bij ziek voelen , (neus)verkouden zijn, smaak en reukproblemen, benauwdheid, koorts, diarree en/ of hoesten thuis te blijven en een nieuwe afspraak te maken!!!!! 

Ook als huisgenoten klachten hebben is dit een indicatie om de afspraak af te zeggen en een nieuwe afspraak te maken. Bij twijfel altijd even overleggen.

Gezondheidscheck.

Wanneer een van onderstaande vragen met ja wordt beantwoord wordt u gevraagd de afspraak te annuleren en een nieuwe afspraak te maken.

  1. Heb je een of meerdere van eerder genoemde (milde) klachten?
  2. Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en /of benauwdheidsklachten?
  3. Heb je het het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
  4. Heb je een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus en heb je korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?

Binnenkomst.

Wij willen nogmaals het dringende advies benadrukken voor het dragen van een mondkapje in publieke binnenruimtes voor iedereen boven de dertien jaar. In onze praktijk betekent dit dat je vanaf binnenkomst in ons pand en in de wachtruimte een mondkapje moet dragen.

Ook  vragen wij u zowel bij binnenkomst als na afloop uw handen te desinfecteren, middelen daarvoor zijn aanwezig!  

Wij ventileren voortdurend zowel de behandelkamers als wachtruimte!!

Ontsmetting van o.a. deurklinken, stoelen e.d. vindt regelmatig plaats. Ook zijn er plexie glas schermen neergezet zowel op de balie,  als op de tafel in de wachtkamer,  waarbij de stoelen op ruime afstand van elkaar  staan. 

Behandeltijden zijn aangepast om zodoende de 1 op 1 situatie nog beter te kunnen waarborgen en drukte te voorkomen.

Persoonlijke beschermingsmiddelen.

Beschermings materialen als mondkapjes, face shields en evt. brillen zijn aanwezig om als persoonlijke middelen zonodig in te zetten.

Coaching/Begeleiding.

Coaching of begeleiding via Skype / Beeldtelefoon  zijn nog steeds mogelijkheden, uiteraard in overleg. Afspraak daarvoor kan gemaakt worden via het secretariaat of stuur een mail naar info@petervandenbeld.com

Tot slot.

Dagelijks volgen we de adviezen van het RIVM en de GGD en passen ons beleid daar continue op aan. We bewegen ons in het ” tijdelijke “ normaal op weg naar………….

                                                                                                                                                                                                                                                                                   

 

 

 

Reacties zijn gesloten.