Praktijkinfo coronavirus

Conform de geadviseerde richtlijnen van het RIVM verzoeken wij u bij ziek voelen, (neus)verkouden zijn, smaak en reukproblemen, benauwdheid, koorts, diarree en/ of hoesten thuis te blijven en een nieuwe afspraak te maken!

Ook als huisgenoten klachten hebben is dit een indicatie om de afspraak af te zeggen en een nieuwe afspraak te maken. Bij twijfel altijd even overleggen.

Gezondheidscheck.

Wanneer een van onderstaande vragen met ja wordt beantwoord wordt u gevraagd de afspraak te annuleren en een nieuwe afspraak te maken.

  1. Heb je een of meerdere van eerder genoemde (milde) klachten?
  2. Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en /of benauwdheidsklachten?
  3. Heb je het het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
  4. Heb je een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus en heb je korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?

Binnenkomst.

Conform het advies van het RIVM vragen wij u bij binnenkomst een mondkapje te gebruiken zolang u in de wachtkamer of ruimte bevindt buiten de behandelkamers.

Bij binnenkomst kunt u uw handen  desinfecteren, middelen daarvoor zijn aanwezig!  

Wij ventileren voortdurend zowel de behandelkamers als wachtruimte!! Daarnaast zijn in de praktijk ook luchtreinigers aanwezig.

De 1,5 m bewaken wij door de stoelen in de wachtkamer op deze afstand van elkaar te laten staan. 

 Als u vragen en/of twijfels heeft, aarzel dan niet om zelf contact met ons op te nemen. Individuele aanpassingen, ook bij calamiteiten, zijn uiteraard mogelijk!

Tot slot.

Dagelijks volgen we de adviezen van het RIVM en de GGD en passen ons beleid daar continue op aan. We bewegen ons in het ” tijdelijke “ normaal op weg naar………….

                                                                                                                                                                                                                                                                                   

 

 

 

Reacties zijn gesloten.