Toppresteerders

Teveel mensen met verantwoordelijke banen hebben tegenwoordig te maken met snelheid, targets, verplichtingen en druk. Nauwelijks staan we nog stil bij alledaagse dingen waardoor we het contact met ons gevoel meer en meer verliezen en steeds meer ‘in het hoofd ‘ gaan leven. We zijn ons niet meer bewust van hoe we communiceren en reageren. Deze mensen raken daardoor letterlijk verkrampt en gaan zich ook zo gedragen. Een voedingsbodem voor het krijgen van klachten en beperkingen; mentaal, fysiek of beiden.                                        

Het begeleidingstraject begint met een intake om van daaruit een plan van aanpak te maken. Hoe je lichamelijk reageert in situaties en wat je daarin evt. kan ontwikkelen mbt de hulpvraag cq. doelstelling staat centraal. De aanraking op de behandelbank, ervaringsoefeningen, het gesprek en opdrachten zijn  mogelijkheden om in te zetten. De begeleiding wordt gegeven door Jet Lorsch en Peter van den Beld

Indicaties:

* Wil energie steken in zijn of haar persoonlijke ontwikkeling waarbij potentie, eigenheid en authenticiteit belangrijke aandachtspunten zijn.
* Wil zijn of haar functioneren veranderen op het gebied van samenwerken,
leidinggeven of leiding nemen.
* Wil anders leren omgaan met werkdruk of conflicten.
* Mogelijke dreiging van overbelastingsklachten of aanwezigheid van klachten als gevolg van een dysbalans tussen belasting en belastbaarheid.

Reacties zijn gesloten.